9 dic 2008, 1:11

Кой съм аз за теб? 

  Poesía » De amor
910 1 0
"Остави ме" - крещиш в лицето ми сега

и захвърляш настрана това,

че постоянно съм се опитвал да те разбера,

че не съм аз твоят първи враг,

че винаги съм се стремял

да бъда по-големият ти брат,

че правя го това за теб,

не защото искам всичко твое да отричам,

а защото просто те обичам!

И ако не цениш моята привързаност към теб,

то моля те поне не ме вини

за всички твои беди,

защото не съм този,

който иска те да са връз теб,

а страдащият по миналото си човек!

© Цветомир Милошов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??