и захвърляш настрана това,
че постоянно съм се опитвал да те разбера,
че не съм аз твоят първи враг,че винаги съм се стремял
да бъда по-големият ти брат,
че правя го това за теб,
не защото искам всичко твое да отричам,
а защото просто те обичам!И ако не цениш моята привързаност към теб,
то моля те поне не ме вини
за всички твои беди,защото не съм този,
който иска те да са връз теб,
а страдащият по миналото си човек!© Цветомир Милошов Всички права запазени