Колко те мразя, когато те обичам
Душата трепти, сърцето изгаря,
Ръцете докосват, треперят и галят.
Инстинктът не спира
и иска, и иска!
Колко те мразя, когато те няма.
И искам да галя, докосвам и милвам,
и искам със теб да бленувам.
За теб и за мен. И бленувам.
Колко обичам когато те чувствам –
Топла, студена.
До мен. За мен. Със мен.
Устните топли, гърдите горещи
и тази усмивка,
и радост,
и щастие
в очите,
в косата,
във теб.
Колко те искам!
© Асен Todos los derechos reservados