Колко пъти
Колко пъти се влюбвах във тебе –
във очите ти с цвят на сапфир?
Заблестели във синьото време
и донесли в душата ми мир.
Колко пъти те исках безкрайно,
много нежно и силно в нощта?
Колко пъти мечтах безнадеждно
и в сърцето усещах тъга?
Колко пъти обичах с душата
и ми шепнеше вятърът тих,
и изпълвах с любов тишината,
и записвах поредния стих?
Колко пъти – изгубих им броя…
Но за тях ти така не разбра.
Тази луда любов – само моя,
все за теб ми разказваше тя.
Колко пъти се влюбвах във тебе –
във очите ти с цвят на сапфир?
Заблестели във синьото време
и донесли в душата ми мир.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados