23.08.2024 г., 7:42 ч.

Колко пъти 

  Поезия » Любовна
61 1 0

   

            Колко пъти

 

Колко пъти се влюбвах във тебе –

във очите ти с цвят на сапфир?

Заблестели във синьото време

и донесли в душата ми мир.

 

Колко пъти те исках безкрайно,

много нежно и силно в нощта?

Колко пъти мечтах безнадеждно

и в сърцето усещах тъга?

 

Колко пъти обичах с душата

и ми шепнеше вятърът тих,

и изпълвах с любов тишината,

и записвах поредния стих?

 

Колко пъти – изгубих им броя…

Но за тях ти така не разбра.

Тази луда любов – само моя,

все за теб ми разказваше тя.

 

Колко пъти се влюбвах във тебе –

във очите ти с цвят на сапфир?

Заблестели във синьото време

и донесли в душата ми мир.

            Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??