7 mar 2021, 7:39

Колоездачна обиколка на България за деца 

  Poesía » Para niños
237 0 0

състезание 
по 
колоездене —

 

вятър по̀ривен
в сърца
загнѐзден е

 

състезателите —
в
напрежение

 

с —
кой ще бъде първи —
в съкровение

 

а
Родѝната —
и тя се притеснява

 

и
сполу̀чища
на всички пожелава

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??