състезание
по
колоездене —
вятър по̀ривен
в сърца
загнѐзден е
състезателите —
в
напрежение
с —
кой ще бъде първи —
в съкровение
а
Родѝната —
и тя се притеснява
и
сполу̀чища
на всички пожелава
© Стоян Минев Всички права запазени