17 nov 2017, 13:14

Копнеж 

  Poesía » Otra
585 1 0

Пролетта дойде,

лятото също,

мина и есента.

Ето я и зимата

по-студена от всякога.

Огънят не топли

храната не храни.

Стоя пред заледения прозорец

и чакам.

Чакам, а дори не знам

какво, кой, защо.

Наблюдавам натрупалия сняг

студен като сърцето ми.

И не спирам да чакам.

© Соня Николова Todos los derechos reservados

Посветено на Боби. Момчето, което събуди музата ми. Момчето, което дори не познавам, но кръстих Боби.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??