КОСТЕНУРКОВИ РАЗМИСЛИ
Корубата – тясна,
пределно е ясно:
не е пирамида във Гиза.
Но има тук нещо,
с утеха се сещам:
за мен няма жилищна криза!
Корубата – твърда
и трудно се мърда
наляво-надясно със нея.
Но аз предполагам,
че тъй ми налага
в посока напред да живея!
Корубата – тъмна
и няма да съмне
за мене красива зората.
Но в своя сън траен,
сън – празник безкраен
блаженствам във други два свята!
© Атанас Димитров Todos los derechos reservados