Сълза по страната
на снежния връх.
Лавина.
Очите на демон
и кратки слънца –
години.
Животът ни плач е
и пламък от сняг
в пустиня.
Родих се.
Но нямам в това
вина и заслуга.
На другата буза
на вечността
следа от усмивка. Луда.
26.02.2019
© Мария Димитрова Todos los derechos reservados