Кристал
Кристалът ме заслепява,
следа от съблазън дали по мен остава,
летни страсти се разгарят,
възможностите за флирт неусетно се отварят,
хората се привличат,
телесно и духовно се привличат,
до оргазма на пристрастяването стигат,
но завесата на обичта дали изцяло повдигат?
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados