4.07.2012 г., 13:08 ч.

Кристал 

  Поезия » Любовна
427 0 0

Кристал

 

Кристалът ме заслепява,

следа от съблазън дали по мен остава,

летни страсти се разгарят,

възможностите за флирт неусетно се отварят,

хората се привличат,

телесно и духовно се привличат,

до оргазма на пристрастяването стигат,

но завесата на обичта дали изцяло повдигат?

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??