19 may 2014, 13:09

Кръчма 

  Poesía » De amor
420 0 1

Кръчма е нощта, косите ти обляла,
и в този миг отмервам час,
откакто аз те срещнах на портала
на виненочервената си страст.

 

Следях те с поглед, също ти,
повикаха ме бели пръсти,
Луната стенеше Против,
но втурнах се. И се прекръстих...

 

Два ручея очи сега отвори...
душата, жадна, дебрите разгърна,
безсилна със вкуса ти да се бори -
прикриващ тайните ти на по-тъмно

 

И вкусих от червената ти чаша
най-изкусителния еликсир,
прошепна ми наум "нощта е наша -
до дъно ме допий... не спирай!"

© Тони Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??