25 oct 2006, 14:19

КРЪСТОПЪТ 

  Poesía
883 0 8

                            КРЪСТОПЪТ

 

                      Пътуванe…

                      Усмихнат път ме мами.

                      Редуванe…

                      Пътеки към дома ми.

 

                     Пътуване…

                     По стъпките на врана?

                     Умуване…

                     По кой ли път да хвана?

 

                     Пътуване…

                     Ще тръгна след орлите.

                     Тъгуване…

                     Остават на скалите.

 

                     Пътуване…

                     Със вълците в гората?

                     Нощуване…

                     Студена е земята.

 

                     Пътуване…

                     Звездите ще ме водят!

                     Будуване…

                     Самичка ще си бродя.

 

                     Изплуване…

                     от тинята на мрака...

                     Пътуване…

                     След туй какво ме чака?

 

                                  

                                          15.10.2001 г.

© Василена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??