12 feb 2013, 19:48

Култура 

  Poesía » Civil
628 0 0

Аз срещал съм култура,

култура в натура.

На диплянки и папки

махленски думи сладки.

От гении пророци

в стил и без пороци

и куп от халосии

на прими и мисии.

Тях кой ще ги пребори

със ранг, но духом голи,

те всички са ортаци

на своите мераци

и всички те са клети,

че думат им поети

щом пръскат вред боклуци

с думите си куци.

Останали без слава,

кат яловица крава

заливат със халтура

те родната култура.

© Валентин Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??