12.02.2013 г., 19:48 ч.

Култура 

  Поезия » Гражданска
629 0 0

Аз срещал съм култура,

култура в натура.

На диплянки и папки

махленски думи сладки.

От гении пророци

в стил и без пороци

и куп от халосии

на прими и мисии.

Тях кой ще ги пребори

със ранг, но духом голи,

те всички са ортаци

на своите мераци

и всички те са клети,

че думат им поети

щом пръскат вред боклуци

с думите си куци.

Останали без слава,

кат яловица крава

заливат със халтура

те родната култура.

© Валентин Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??