По пътя нещо се изгуби,
по пътя нещо отлетя...
къде остана това,
което бленувахме,
къде остана това,
което непрестанно гонихме...
По пътя нещо изгубихме,
ненадейно отлетя
и се върна там -
в сърцата ни.
© Мария Todos los derechos reservados