13.07.2012 г., 14:24 ч.

Къде остана това 

  Поезия
383 0 0

По пътя нещо се изгуби,

по пътя нещо отлетя...

къде остана това,

което бленувахме,

къде остана това,

което непрестанно гонихме...

По пътя нещо изгубихме,

ненадейно отлетя

и се върна там -

в сърцата ни.

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??