Къде са звездите обещани на всеки!?
Къде са? Се питам в нощта!
А стаята тъмна на ухо ми шепне
самота, самота.
Защо очите се взират
щом е непрогледна и тъмна ноща.
Защо се опитват да видят
във тъмното тайствената светлина.
Самотно сърцето си търси отеха...
Копнее за обич, но само и сърдито.
А вън ноща листата есенни гони
и с вятърът песен си пей.
Не тъгувай, това е живота.
Така че заспивай и не дерзаи.
Дано утрото по мъдро да бъде
от вечерта.
И дано самотата прогони
далеч от света.
© Ангел Todos los derechos reservados