9 mar 2008, 9:59

Къде си? 

  Poesía » De amor
925 0 1
Мъчи ме споменът за едни очи,
красиви, бистри и добри,
ах, колко ме боли,
че не виждам любов в тези очи...

Мъчи ме споменът за едни устни нежни,
мили, шепнещи "не тъжи",
ах, колко ме боли,
че устните ти няма да усетят обичта ми...

Мъчи ме споменът за твоята ръка,
хванала ме като надежда последна,
ах, колко е студена,
дори само мисълта...

© Стефан Митев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ''...ах, колко е студена,
    дори само мисълта...''
    Дано по-скоро намериш някое прекрасно момиче,което да стопли сърцето ти!Поздрав
Propuestas
: ??:??