КЪЛБО
Загърбих толкова любими -
бягат несбъднатите срещи.
Сриват в спомени лавини.
Завихрят ме ветрове горещи.
Сърцето ставало голямо,
когато получавало любов.
Оставаш ти, едничка само.
Съдбите ни, обвити в кълбо.
© Мимо Николов Todos los derechos reservados