17 jul 2008, 12:59

Към себе си 

  Poesía » Filosófica
795 0 5

Събудих се и се изсмях

на себе си, на него и на времето,

че мойто време вече е история -

на лудост и безумие.

 

Поисках да открия себе си

в мен, във теб, наоколо.

Но всичко някак пусто е

и неразбран остана моят мир.

 

И тъй остана моят свят

заключен в призрачно видение.

Не се предавам, но все пак

не зная колко време ми остава...

 

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??