Събудих се и се изсмях
на себе си, на него и на времето,
че мойто време вече е история -
на лудост и безумие.
Поисках да открия себе си
в мен, във теб, наоколо.
Но всичко някак пусто е
и неразбран остана моят мир.
И тъй остана моят свят
заключен в призрачно видение.
Не се предавам, но все пак
не зная колко време ми остава...
© Ели Всички права запазени