13 nov 2014, 17:54

Кървава луна 

  Poesía » Otra
452 0 0

Кървава луна

 

Червена  луна изгрява в нощта,

кървави сълзи се стичат от нея,

чистите ранени от мъка,

 изтрити са от изгубени дни.

 

Посипват земята с тъга,

която е по-силна от нея.

Даряват я с болка голяма,

идваща само за нея.

 

Плаче, не може да скрие,

своята голяма мечта,

да бъде щастлива, желана,

като слънцето с утринта.

 

Сълзите попиват веднага,

отравяйки живеца в земята,

кървав океан ще настане,

от едничка огромна сълза.

 

 

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??