14 ago 2012, 10:33

Късно е, а ми се пише! 

  Poesía » Filosófica
644 0 13

Късно е, а ми се пише...

Явно днес не ми е ден!

Щом сред нощ в мене диша

неизказан стар рефрен.

 И държи ме още буден

малка бучка във гърдите,

полъхът на вятър южен,

ароматът на липите!

 

Късно е, а ми се пише...

Явно няма да се спи!

Щом очите жадно пият

от звездите пак мечти.

И постелята небесна

ми се струва роден дом...

 

Висчко друго ми вземете -

този стих е мой подслон!!

© Йордан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??