20 sept 2010, 11:51

Lady in red 

  Poesía » De amor
830 0 7

Вярвай, никога не бях те виждал

в толкова чаровна светлина,

сякаш буйният вулкан изригнал

праща поздрави на всеки по света!


Очите ти блестяха с онзи пламък,

но недокоснатите длани бяха

по-ледени от най-твърдия камък,

напразно истински така ме сгряха.


Страхът, приличен на змията,

плъпнала из райската градина

по-едри капчета замята -

добър да бъде - бързо да отмине.


Сълзите на дъжда се вляха

в неземната река, потоп родила.

А мъката по топлата ни стряха

прошепваше ти в унес "Мила..."

"The way you look tonight.."

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??