21 abr 2008, 10:07

Лека нощ 

  Poesía
765 2 7

Лека нощ 

 

Нощта пристъпва предпазливо,

разсипва звездната си кошница.

Градът облича мълчаливо

прозрачно-синята си нощница.

 

Денят отпуска прашно тяло,

мечтае за победи бъдещи...

Умората му черно-бяла

потъва в цветните му сънища...

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??