Лека нощ
Нощта пристъпва предпазливо,
разсипва звездната си кошница.
Градът облича мълчаливо
прозрачно-синята си нощница.
Денят отпуска прашно тяло,
мечтае за победи бъдещи...
Умората му черно-бяла
потъва в цветните му сънища...© Елена Всички права запазени