8 may 2007, 12:18

Леко готически гняв 

  Poesía
538 0 3
Тропоса ме набързо и реши,
че вече съм по мярка и удобна.
От мене мека дреха си уши,
летем - хладна, зиме пък да топли!
Но грапава е моята материя
и шевът се разшива много лесно!
Не ставам за  гальовна тапицерия,
но виж пък - за бесило съм чудесна!

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??