10 feb 2014, 17:58

Ловна хижа 

  Poesía » Otra
695 0 0

Хижа стои във гората,

обгърната плътно от мъглата.

Стои самотно тиха,

нея спомени обвиха.

Тя беше слънчева, открита,

а сега е само превита.

Децата играеха задружно

и ù даваха всичко нужно.

А то беше само едно,

а сега е празно петно.

Макар и да беше за лов,

тя искаше само едно - любов.

© Иветтт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??