7 nov 2012, 21:52

Луди заедно 

  Poesía » De humor
1001 0 1

Животът ти е лесен,

като мелодична песен.

Ала няма ли предизвикателство,

той не бива интересен.

 

Тръпка няма, липсва ти живец.

Чудиш се, за да си щастлив,

какво ли трябва да дадеш?

 

Луда съм аз, нормален си ти.

Какво ли ни събра?

Предполагам, било е съдба.

 

Искаш ме!

Ето ме!

Имаш ме!

Заедно, луди, ние сме!

© Михаела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесах!И нека различните да се допълват!Пожелавам още прекрасни,искрени творби!!!
Propuestas
: ??:??