7 нояб. 2012 г., 21:52

Луди заедно 

  Поэзия » Юмористическая
968 0 1

Животът ти е лесен,

като мелодична песен.

Ала няма ли предизвикателство,

той не бива интересен.

 

Тръпка няма, липсва ти живец.

Чудиш се, за да си щастлив,

какво ли трябва да дадеш?

 

Луда съм аз, нормален си ти.

Какво ли ни събра?

Предполагам, било е съдба.

 

Искаш ме!

Ето ме!

Имаш ме!

Заедно, луди, ние сме!

© Михаела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Харесах!И нека различните да се допълват!Пожелавам още прекрасни,искрени творби!!!
Предложения
: ??:??