Търся собственика на душата си.
Дали попаднах на правилното място?
Стаената ми страст не престава да гори.
Малко е - но силна; и боли...
Търся собственика на сърцето си.
Дали попаднах на правилното място?
Стаената ми страст продължава да гори...
Все още се държа, но не задълго.
Направи ме по-голяма и, моля те,
не ме разплаквай!
Къде е любовта, с която толкова се хвали?!
Направи ме по-голяма и, моля те,
не ме натъжавай!
Не ме карай да вярвам във фалшиви мечти.
Почти поумняла, почти полудяла...
Четири части от мен са умни,
една част от мен е луда.
Всички те са умни - само аз съм луда...
Влюбих се и полудях.
Влюбих се и най-после разбрах:
била съм умна - някога преди,
но мечтите ме доведоха до лудост,
а страстта не престава да гори...
© Михаела Смит Todos los derechos reservados