Всичко, което ми каза, беше лъжи,
за тях и дяволът тъжи.
Това е то голямата измама,
изричаш лъжи, последствия няма.
Но ето ме мене сама,
една разбита наранена душа.
Как да те обичам, не зная,
изчезна любовта ни, потъна обичта.
И ето ни двама стоим,
не знаем какво да кажем, мълчим.
Извърнали глави,
разделяме нашите съдби.
© Кристина Todos los derechos reservados