29.08.2013 г., 20:16 ч.  

лъжа 

  Поезия
481 1 0

 

Всичко, което ми каза, беше лъжи,

за тях и дяволът тъжи.

Това е то голямата измама,

изричаш лъжи, последствия няма.

 

Но ето ме мене сама,

една разбита наранена душа.

Как да те обичам, не зная,

изчезна любовта ни, потъна обичта.

 

И ето ни двама стоим,

не знаем какво да кажем, мълчим.

Извърнали глави,

разделяме нашите съдби.

 

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??