Любов –
скрита в поглед, във строфа,
млада, чиста, неопетнена,
винаги ранена, но непобедена!
Пореден гаф. Следа в сълзите,
в пламъка на очите.
Живее в спомена, сломена,
до края на дните.
Смесва се със звездите.
Свети, не тлее!
Пак ще изгрее!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados