14.02.2019 г., 17:41 ч.

Любов 

  Поезия
379 3 1

Любов –

скрита в поглед, във строфа, 

млада, чиста, неопетнена, 

винаги ранена, но непобедена!

 

Пореден гаф. Следа в сълзите, 

в пламъка на очите. 

Живее в спомена, сломена, 

до края на дните. 

 

Смесва се със звездите. 

Свети, не тлее!

Пак ще изгрее! 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??