29 ene 2012, 16:26

Любов до синьо 

  Poesía » De amor
739 0 5

Искам от онези любови,

които болят,

които оставят белези,

които те пребиват от чувства...

Любов, а всъщност -

живот.

Най-красивото човешко изкуство.

Искам любов - да ме съсипе,

да ме събуди, да изгоря!

Любов, от която душата ми кипва...

Която ме кара да се преродя...

Искам любов – безмълвна и чиста

като проронена детска сълза.

Любов непонятна и толкова силна,

че би разрушила дори планина.

Искам любов на ръба на отвъдното,

да бъде загадъчна като магия...

С надежда посрещам утро след утро -

аз вярвам, че ще я открия... 

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??