25 ago 2009, 20:17

Любов си 

  Poesía
400 0 0

Пред неизвестното се страхувам

ще се видим ли някога,

но само това чакам.

Ще живея в очите да те погледна.

В мислите ми - нежна, романтична

любов си.

Незабравима, топла.

Обичам те.

Специален си.

Доверявам ти се.

Виждам те и обожавам

да ти се усмихвам.

 

 

                                                                                                     Г.Ф.Т

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??