25.08.2009 г., 20:17 ч.

Любов си 

  Поезия
399 0 0

Пред неизвестното се страхувам

ще се видим ли някога,

но само това чакам.

Ще живея в очите да те погледна.

В мислите ми - нежна, романтична

любов си.

Незабравима, топла.

Обичам те.

Специален си.

Доверявам ти се.

Виждам те и обожавам

да ти се усмихвам.

 

 

                                                                                                     Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??