Раздаваме любов
да купим чувства!?
И знаем че едно
със две не са еднакви.
Но въпреки това го искаме.
-Готови сме...Дори и болка
да изпитаме!
За да можем да спечелим
нечие сърце.
Творим във нощите мечтания.
Любимия до нас
със радост да дарим!?
Дори без колебания
сърдечно се раздаваме.
-Боли ни после
когато изгорим.
Тогава ставаме
самотни, даже зли.
Отхвърляме и ние
любовта на други...
И всичко в кръговрата
се върти...!?
-Отново и отново лудост
но тази ни крепи!
© Ангел Todos los derechos reservados