Почуквам на вратата ти
със удивителна в ръка.
Вълнението ми стопено
се стича по извивката
на въпросителния знак,
със който ме посрещаш.
Разбирам намеците -
затова със тихи стъпки се измъквам
по многоточието между нас .
Но утре пак ще дойда.
Та нали трябва
запетайките да усвои до болка
всеки, който не обича точките.
© Василена Todos los derechos reservados