11 nov 2010, 11:33

Любовта е наоколо 

  Poesía » De amor
692 0 1

Усещам любовта около себе си -

навсякъде... но не и в мен...

Тайно ровя в избледнелите белези,

пулс и ритъм - полуприглушен...

Ноември е. Лятно-слънчеви петъци...

Мрачен ще бъде и днешният ден...

© Таня Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??