11.11.2010 г., 11:33 ч.

Любовта е наоколо 

  Поезия » Любовна
723 0 1

Усещам любовта около себе си -

навсякъде... но не и в мен...

Тайно ровя в избледнелите белези,

пулс и ритъм - полуприглушен...

Ноември е. Лятно-слънчеви петъци...

Мрачен ще бъде и днешният ден...

© Таня Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??