Любовта е за двама
Аз те обичам, искам те, желая те,
копнея и мечтая за нас двамата.
Едно цяло сме ние, дори и за
кратко през нощта. Телата наши
се допират, от страст горят.
А после всичко свършва, връщам се
там, при моя любим, но в мислите си
само ти. Огънят на нашата любов
угасна и остана само пепелта,
вече те загубих и останах сама,
защото любовта е само за двама.
© Миглена Маринова Todos los derechos reservados