22.09.2010 г., 19:48 ч.

Любовта е за двама 

  Поезия » Любовна
1288 0 1

                    Любовта е за двама

 

Аз те обичам, искам те, желая те,

копнея и мечтая за нас двамата.

Едно цяло сме ние, дори и за

кратко през нощта. Телата наши

се допират, от страст горят.

А после всичко свършва, връщам се

там, при моя любим, но в мислите си

само ти. Огънят на нашата любов

угасна и остана само пепелта,

вече те загубих и останах сама,

защото любовта е само за двама.

© Миглена Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??