27 mar 2013, 14:32

Любовта е за хора със сърца 

  Poesía » De amor
1038 0 2

Получаваме ангелски усмивки,

а от изток изгряват слънца.

Намразваме нашите придобивки,

защото успехът е за хора със сърца.

 

Ден след ден вървя и не спирам,

любовта ми ти носи самота.

В тебе нищо добро не откривам,

неспособен си да обичаш ти жена.

 

По улиците всеки ден те виждам,

как натъжаваш хорските лица

и никога ти внимание не заслужи,

защото емпатията е за хора със сърца.

 

Безмилостен поглед в нещастните очи,

така ядосваш красиво-жълтите слънца.

Нямаш право на света да се сърдиш ти,

разбери, че любовта е за хора със сърца.

© Нина Ильова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??