Получаваме ангелски усмивки,
а от изток изгряват слънца.
Намразваме нашите придобивки,
защото успехът е за хора със сърца.
Ден след ден вървя и не спирам,
любовта ми ти носи самота.
В тебе нищо добро не откривам,
неспособен си да обичаш ти жена.
По улиците всеки ден те виждам,
как натъжаваш хорските лица
и никога ти внимание не заслужи,
защото емпатията е за хора със сърца.
Безмилостен поглед в нещастните очи,
така ядосваш красиво-жълтите слънца.
Нямаш право на света да се сърдиш ти,
разбери, че любовта е за хора със сърца.
© Нина Ильова Всички права запазени