20 mar 2011, 12:47

Любовта ми върни (На Александър) 

  Poesía
779 0 0

 

 

Любовта ми върни!

Като лястовица бяла,

от простора необятен в длан ме улови.

И така, без да знаеш – С ЛЮБОВ МЕ СПАСИ!

 

Сърцето ми е камък, оплискан със кръв,

облаци от мъка проправят си път.

Изплаках сълзите – ще си взема назаем,

когато плача сама понякога в нощта.

 

Като ручей бистър,

глътка живот ми вдъхни.

И не питай какво ми е –

прегърни ме и замълчи...!

 

Любовта ми върни...

© Петя Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??