14 jun 2009, 18:39

Любовта на капките 

  Poesía » Otra
562 0 0

Любовта на капките

Изумрудени дъждовни капки
галят измъчените стъкла
на бледи, на тъжни прозорци -
възхитителен пожар на любовта.

Пламват и капки, и тропот
в синия пламък на страстта,
завихрят тангото на живота
по запрашените стъкла.

А зад прозорците мечтите,
покрити с безобразни подозрения -
съмнения във нас самите
и в разплаканите капки.

© Радосвета Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??